Responsive image
Responsive image

Suomalainen ruoka – keskustelutilaisuus Helsingin Casinolla 18.8.2016

Arvokeskustelijat ry, Suomalaisen Työn Liitto ja MTK tuottivat yhdessä kotimaisen ruuan arvoja käsittelevän paneelikeskustelun Helsingin Casinon Fennia-salissa.
Suomalainen ruoka oli aihe, joka herätti vilkkaan ja perustellun ajatusten vaihdon panelistien ja juontajan lisäksi myös yleisön keskuudesta.
Keskustelijat olivat keskenään sopivan erihenkisiä monissa juontajan esittämissä kysymyksissä, mikä takasi yleisön mielenkiinnon säilymisen korkeana koko paneelikeskustelun ajan.
Saamaamme yleisöpalaute oli hyvin kannustavaa ja keskustelu koettiin ajankohtaiseksi ja erittäin kiinnostavaksi.
keskustelijat
Juontajana tilaisuudessa Jouni Kemppainen, päätoimittaja, Maaseudun Tulevaisuus.
Alustuspuheenvuorot:
Juha Pihkala, emerituspiispa, Arvokeskustelijat ry:n varapuheenjohtaja
Jokke Eljala, tutkimuspäällikkö, Suomalaisen Työn Liitto
Keskustelijat:
Eila Rönni, Rönnvikin viinitilan ja broilerkasvattamon yrittäjä.
Juha Helenius, agroekologian professori
Jari Elonen, toimitusjohtaja, Elonen Oy, Suomen Leipuriliitto ry:n puheenjohtaja, Elintarviketeollisuus ry:n varapuheenjohtaja
Heikki Pursiainen, toiminnanjohtaja, Libera
Riikka Suominen, päätoimittaja, Vihreä Lanka
Katso koko keskustelu osoitteesta:  https://youtu.be/D1Wdax7Upzw

Mitä mieltä sinä olet? (Huom! Kommentit päivittyvät viiveellä)