Responsive image
Responsive image

Työväen Musiikkitapahtuma 27.7.2013

Ammattiliitto Pron järjestämä arvokeskustelu työelämän arvoista pidettiin Valkeakoskella lauantaina 27.7. 2013 Työväen Musiikkitapahtuman juhla-alueella.Tämä oli ensimmäinen Arvokeskustelijat ry:n ja eri yhteistyökumppanien yhdessä toteutettavien kuuden arvokeskustelupaneelin sarjasta.

TYÖELÄMÄN ARVOT -paneelikeskustelu pidettiin PRO-TELTTASSA klo 12.00–14.00. Keskustelussa nostettiin esille työn arvostus niin työntekijän kuin työnantajan näkökulmasta. Keskustelijat pohtivat yritysmaailman etiikan muutosta patruunakulttuurista näkymättömiin omistajiin ja sen vaikutusta nykytyöelämään. Kysyttiin millaisia visioita panelisteilla on suomalaisesta työstä vuonna 2020?

Keskustelemassa olivat Pron puheenjohtaja Antti Rinne, Elinkeinoelämän keskusliiton työmarkkinajohtaja Lasse Laatunen, Perheyritysten liiton ex-puheenjohtaja, Vallila Interiorin hallituksen puheenjohtaja ja pääomistaja Anne Berner, eduskunnan työelämä- ja tasa-arvovaliokunnan puheenjohtaja, kansanedustaja Tarja Filatov, Vakuutusyhtiö Turvan palvelujohtaja Janne Mäkinen ja Paperiliiton puheenjohtaja Petri Vanhala.